Mentenanţă

1. Asigurare piese de schimb

Firma noastra va pune la dispozitie un serviciu profesionist prin care va asigura piese de schimb pentru instalatiile dvs termice.

Siguranta este o preocupare majora pentru noi, tocmai de aceea cautam solutiile cele mai bune, atat din punct de vedere calitativ, cat si economic pentru a veni in intampinarea cerintelor proiectelor dvs.

Puteti comanda piesele necesare direct, apeland numarul de telefon 0723.166.786 sau puteti cere o oferta.

2. Analiza instalatiei

Daca doriti sa aflati care este randamentul actual al centralei dvs, sau daca stiti deja cum se pot imbunatati parametrii sai de functionare, puteti apela la noi pentru a cere o oferta personalizata.

In urma unei analize a instalatiei, dvs puteti decide daca:
– doriti cresterea randamentului centralei
– daca se impune sau nu o reparatie
– daca doriti utilizarea ulterioara a unui cazan inchiriat sau second-hand
– daca doriti adaptarea instalatiei la noile reglementari si standarde de functionare ale instalatiilor termice.

3. Recalibrare

Nu sunteti multumit de valorile de functionare ale instalatiei dvs termice sau considerati ca randamentul acesteia se poate imbunatati?

Firma noastra va pune la dispozitie solutii si propuneri pentru modificarea valorilor de functionare ale instalatiei dvs termice. Cateva dintre modificarile pe care le putem opera:
– cresterea randamentului
– cresterea eficientei de operare
– reducerea emisiilor
– adaptarea la cele mai noi reglementari si standarde de functionare
– reducerea factorului de uzura

Aplicand aceste modificari, veti putea utiliza instalatia dvs termica mai ecologic, mai rentabil si in siguranta.

Ne puteti contacta aici pentru o oferta personalizata.
In plus, ne puteti contacta pentru a afla informatii despre cum se poate imbuntati potentialul instalatiei dvs termice.

4. Depistare defectiuni

Considerati ca centrala dvs poate functiona la valori mai bune sau ati observati neregularitati in functionarea instalatiei dvs de cazane?

Echipa noastra de ingineri de mentenanta va pune permanent la dispozitie cele mai bune solutii in cazul unei defectiuni.

Pentru a intra in legatura cu unul din tehnicienii nostri, contactati-ne la nr de telefon 0723.166.786

 

5. Inspectii cazan

Pentru cazanele dvs mai vechi, firma noastra va pune la dispozitie documentatia necesara pentru inspectia de rutina in conformitate cu reglementarile si standardele nationale de functionare.

Proba de presiune se va desfasura in prezenta unui expert. Toate lucrarile la cazan, in vederea probei oficiale sunt realizate de catre personalul nostru tehnic. Toate componentele sunt pregatite in conformitate cu cerintele inspectiei.

Pentru a primi sugestii si solutii in legatura cu inspectia cazanelor vechi, contactati-ne aici si descrieti volumul de inspectie necesar.

6. Reparatii

Reparatii profesioniste pentru cazuri dificile
Echipa noastra de profesionisti pune la dispozitia dvs sudori de cazane, precum si tehnicieni pentru pregatirea si executarea inspectiilor la cazane.

In cazul unei asistente realizate la fata locului, va puteti baza pe noi in ceea ce priveste eliminarea riscului unei avarii ulterioare. Daca doriti in prima faza o inspectie a avariei si date despre extinderea ei, ne puteti solicita o analiza a instalatiei.

7. Servicii intretinere

Prin intermediul serviciului de intretinere regulata va puteti baza pe o durata de viata prelungita pentru instalatia dvs termica.

Un contract de service presupune ca tehnicienii nostri sa realizeze verificarile uzuale ale cazanului, instalatiei de ardere, a instalatiei de preparare a apei, de doua sau de patru ori pe an.

Mentionam ca numai costurile materialelor si a reparatiilor care apar in afara conditiilor normale de intretinere sunt facturate suplimentar fata de pretul contractului.

Daca nu aveti inca un contract de service, puteti cere aici o oferta pentru asta.