Despre Noi

Organizatie:
Societate infiintata in 2004 In Cluj, TehPro activeaza in domeniul echipamentelor si utilajelor
termice, cazanelor industriale, arzatoarelor si automatizarilor industriale.
Printre serviciile principale puse la dispozitie de TehPro se afla proiectarea si executia centralelor
termice cu abur, cu apa calda, si cu apa fierbinte. In acelasi timp insa, acoperim si o gama variata de solutii pentru modernizarea si reparatia sistemelor de automatizari si a sistemelor de ardere.
Nu sunteti multumiti de valorile de functionare ale instalatiei dvs? Serviciile de mentenanta destinate centralelor termice, precum si furnizarea de solutii tehnice pentru instalatiile de abur reprezinta principala categorie de servicii puse la dispozitie de TehPro.
Experienta de 10 ani in domeniul instaltiilor termice ne-a invatat care este abordarea cea mai productiva a unui proiect, si anume o combinatie de profesionalism, seriozitate si aplicarea celor mai noi solutii tehnologice. Pentru noi, fiecare proiect este unic, cu cerinte si particularitati diferite care trebuie luate in considerare. Tocmai de aceea, in cadrul societatii noastre, acordam o atentie deosebita cautarii celor mai moderne solutii tehnice pentru sistemele de automatizari si de ardere. In acelasi timp, pastram un dialog constant cu beneficiarii pentru a ne asigura de eficienta lucrarii realizate.

Misiune

Din 2004, TehPro se afla intr-o continua evolutie, societatea fiind antrenata intr-un studiu continuu privind cele mai noi si moderne solutii tehnice disponibile pe piata.

Consideram ca alinierea la noutatea si diversitatea solutiilor de mentenanta si de reparatii din domeniul instalatiilor tehnice este un imperativ pentru o societate competitiva, la fel si preocuparea pentru standardele de executie ale centralelor noastre termice.